Print  Close Window
donderdag 01 juni 2017
Voorgerechten
    Huisgemaakte nem's, fazant, sojascheuten, prei, uien ...  17,00 €
    Carpaccio van kalf, eikenblad, noten, chocolade ...  18,00 €
    Botercroissant, ganzenlever, mandarijn ...  23,00 €
    St.-Jacobsvruchten, korte pasta, balsamico, tomaat, parmi, pijnboompit ...  22,00 €
    Pastinaakcrème, kervel, gerookt wild ...  9,00 €
    Kreeftenroomsoep ...  12,00 €
Hoofdgerechten
    Gebakken zeetong, slaatje, huisgemaakte tartaarsaus - Dagprijs  
    Kabeljauwhaasje, krul-kool, zachte roomkaas ...  29,00 €
    Ierse zesrib, ganzenlever, gestoofd witloof, braadjus ...  29,00 €
    Hert tranches, smeuïge puree met conference, rode kool ...  28,00 €
    Fazant Fine Champagne OF met zuurkool, rookworst, spek, braadjus (per 2 pers.) prijs p.p. ...  32,00 €
Suggesties buiten de kaart
    Platte Zeeuwse oesters, op ijs geserveerd 4°°°° (per stuk) ...  4,50 €
    Patrijs Fine Champagne OF met zuurkool, rookworst, spek, braadjus ...  29,00 €
    Hazenrug Grand-Veneur, room en wildsaus, wintergarnituur (per 2 pers.) prijs p.p. ...  32,00 €
Mededeling
    Heeft U een allergie, graag even vermelden zodat wij er rekening mee kunnen houden. Recepten kunnen variëren.  
 

 

 

   

 

Powered by Phoca Restaurant Menu