Print  Close Window
donderdag 01 juni 2017
Voorgerechten
    Carpaccio van rund, Parmezaanse kaas, verse salie ...  18,00 €
    Halve kreeft, kropsla, hoeve eitje, Charentais, cocktail ...  24,00 €
    Kalfsgebraad, fijn gesneden, limoen, dragon, kappertjes ...  18,00 €
    Gemarineerde scampi's, rijke salade, venkel ...  23,00 €
    Bruin brood, tomaten créme, avocado, gekrulde kip ...  16,00 €
    Bouillon, jonge erwtjes, maïs, sesamolie ...  9,00 €
    Kreeftenroomsoep ...  12,00 €
Hoofdgerechten
    Gebakken zeetong, witte koolsla, huisgemaakte tartaarsaus  
    Gebakken lengfilet, zuiderse ratatouille ...  28,00 €
    Halve kreeft in de oven, citroengras, gember, mozzarella ...  29,00 €
    Piepkuiken, peultjes, dragon, krieltjes ...  28,00 €
    Gepaneerd kalfslapje, verse tomaten salsa, fijne lintpasta ...  26,00 €
    Ossenhaas, prinsessenboontjes, rode ui, Gorgonzolasaus ...  33,00 €
Mededeling

 

Powered by Phoca Restaurant Menu