Print  Close Window
donderdag 01 juni 2017
Voorgerechten
    Carpaccio van kalf, verse ganzenlever, rucola, gebroken kastanjes ...  23,00 €
    Carpaccio van rode biet, gerookte forel, Griekse kaas ...  20,00 €
    Huisgemaakte garnaalkroketten, gefruite peterselie ...  25,00 €
    Halve kreeft, slaatje, kook-ei, tomaat, komkommer, cocktailsaus ...  29,00 €
    Slaatje met gebakken kalfszwezerik, pijnboompitjes, korstjes ...  27,00 €
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  
    Roomsoep van tomaten met bollekes ...  11,00 €
    Kreeftenroomsoep ...  15,00 €
Hoofdgerechten
    Gebakken zeetong, witlofslaatje, huisgemaakte tartaarsaus, verse frietjes (dagprijs)  
    Gepocheerde tongfilets op Normandische wijze ...  31,00 €
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  
    Krokant gebakken kalfszwezerik, gestoofd witlof, champignonroomsaus, rösti van pastinaak ...  37,00 €
    Gebraden eendenborst, savooikool, knolselder, milde peperroomsaus, krieltjes ...  35,00 €
    Dunne lende van kalf, saus uit de Jura, verse frietjes ...  32,00 €
Mededeling
    Heeft u een allergie, graag even melden, recepten kunnen variëren.  

 

Powered by Phoca Restaurant Menu