Afhaalgerechten

 

Tijdens de feestdagen

17/12 tot en met 31/12/2018

------------------------------------------------------------------------------------

Feestmenu aan € 50,-

 

Rosé gebraden dunne lende, veldslaatje, truffeldressing

---

Heldere bouillon, fijne groenten, balletjes, sesamolie

---

Filet van fazant, roomsaus, witlof
appel, veenbesjes,
huisgemaakte kroketten

---

Feestdessert OF Kaasbordje

------------------------------------------------------------------------------------

Kreeftenmenu aan € 50,-

Halve kreeft Belle-Vue

---

Kreeftenroomsoep

---

Halve kreeft naar keuze :
- gegratineerd met kaas OF
- tartuffo van witte truffel OF
- met knoflook

---

Feestdessert OF Kaasbordje

------------------------------------------------------------------------------------

                                                                 

6 Zeeuwse platte oesters     23€ 

of per stuk     4,5€

Halve kreeft, slaatje, kook-ei, cocktailsaus     23€

Toast gerookte visvariatie, rode ui, mierikswortel     17€

Tomaat gevuld met grijze Noordzeegarnalen, kropsla, cocktail     19€

Rosé gebraden dunne lende, veldslaatje, truffeldressing     15€

 

Kreeftenroomsoep     11€

Heldere bouillon, fijne groenten, balletjes, sesamolie     8€

 

Normandische tongfilets     27€

Halve kreeft naar keuze:

- gegratineerd met kaas     26€

- tartuffo van witte truffel     26€

- met knoflook     26€

 

Filet van fazant, roomsaus, witloof, appel, veenbesjes, kroketten     25€

Hertenkalf, wildsaus, witloof, appel, veenbesjes, kroketten     25€

 

Kaasbordje, confijt, notenmengeling     12€

   

 

Persoonlijke wensen kunnen besproken worden.

 

 

 

.

  

Copyright © 2015. Restaurant Begijnhof.