Afhaalgerechten

 

Tijdens de feestdagen

18/12 tot en met 31/12/2017

------------------------------------------------------------------------------------

Feestmenu aan € 50,-

Zalm, heilbot, koolrabi, walnoot

---

Pastinaakcrème, kervel, gerookt wild

---

Filet van fazant, roomsaus, witlof
appel, veenbesjes,
huisgemaakte kroketjes

---

Feestdessert OF Kaasbordje

------------------------------------------------------------------------------------

Kreeftenmenu aan € 50,-

Halve kreeft Belle-Vue

---

Kreeftenroomsoep

---

Halve kreeft naar keuze :
- tuinkruiden, witte wijn OF
- tartuffo van witte truffel OF
- met lookboter

---

Feestdessert OF Kaasbordje

------------------------------------------------------------------------------------

                                                                 

6 Zeeuwse platte oesters     23€ 

of per stuk     4,5€

Halve kreeft, slaatje, kook-ei, cocktailsaus     22€

Toast gerookte paling, rode ui, mierikswortel     17€

Huisgemaakte nem's van fazant, sojascheuten, prei en uien     15€

 

Kreeftenroomsoep     11€

Pastinaakcrème, kervel, gerookt wild     8€

 

Normandische tongfilets     27€

Halve kreeft naar keuze:

- tuinkruiden, witte wijn     25€

- tartuffo van witte truffel     25€

- knoflook, pasta     25€

 

Fazantenfilet, roomsaus, witloof, appel+veenbessen, kroketten     25€

Hertenkalf, wildsaus, witloof, appel+veenbessen, kroketten     25€

 

Kaasbordje, confijt, notenmengeling     12€

   

 

Persoonlijke wensen kunnen besproken worden.

 

 

 

.

  

Copyright © 2015. Restaurant Begijnhof.