AFHAALGERECHTEN

 

Tijdens de feestdagen

24/25/26 - 30 en 31 december 2023

 

Kreeftenmenu aan 65 € p.p.

 

Halve kreeft Belle-Vue

---

Kreeftenroomsoep

---

Halve kreeft naar keuze :


- gegratineerd met kaas

OF


- tartuffo van witte truffel

OF


- met knoflook

(rijst OF pasta)

---

Dessert OF Kaas

 

- - - - - - - - 

 

 A la carte gerechten

 

Voorgerechten

 

- Spaanse iberico ham (pata negra)

     = hapje vooraf  13 €    

= voorgerecht  25 €

- Salade folle: eendenmousse, confijt, Parmaham,

gerookte zalm en paling, garnalen  21 €

            - Cocktail van grijze Noordzee garnalen  21 €

- Carpaccio van hert, mosterddressing, beukenzwammetjes   20 €

- Halve KREEFT, Belle-vue    25 €

- 6 Zeeuwse platte oesters, (voor U open gemaakt)   26 €  of  per stuk    4,75 €

 

Bij de voorgerechten: brood, olijfolie met citroenaroma

 

- Kreeftenroomsoep    12 €

- Heldere bouillon, fijne groenten, balletjes, sesamolie    9 €

 

-----------------------

 

Hoofdgerechten

 

- Halve KREEFT naar keuze:    30 €

 gegratineerd met kaas

OF    

 tartuffo van witte truffel

OF     

 met knoflook

(rijst OF pasta)

- Pasta, scampi, roomsausje met citroentijm  26 €

- Gepocheerde tongfilets op Normandische wijze  27 €

 

 - Filet van fazant, roomsaus, witloof, appel, veenbesjes, kroketten     26 €

- Ossenhaas, champignonmengeling, witloof, braadjus, kroketten    33 €

- Hert, wildsaus, appel, vee,besjes, witloof, kroketten 28 €

 

 

- Kaasbordje, confijt, notenmengeling     12€

- Huisgemaakte chocolademousse, bosbessen   10 €

 

KIDS:

- Tomatenroomsoep met balletjes   6 €

- Pasta Bolognaise  13 €

        

   

 

Persoonlijke wensen kunnen besproken worden.

(Afrekenen kan cash of met bancontact)

 

 

 

.

  

Copyright © 2015. Restaurant Begijnhof.