Asperge - menu

 

Getoast brood, Noorse zalm, asperges, geplet ei, bieslook

- - - 

Aspergesoep, doperwtjes, huisgemaakte munt-olie

 - - - 

Gekruide scampi, asperges, risotto met citroen en ham

- - - 

Lamsboutsneden, asperges, lichte lookroom, oven-patatjes

- - - 

Torentje van bladerdeeg, Hoogstraatse aardbeien, roomkaas, basilicum

 

Menu aan 65€ per persoon (enkel per tafel)

Aperitief, aangepaste witte en rode wijn, espresso of thee inbegrepen.

Verkrijgbaar op vrijdagen:

10 - 17 - 24 - 31 mei

7 - 14 - 21 - 28 juni

Dit menu serveren wij ook op maandag - donderdag en zondag, lunch en diner

 

Gelieve te reserveren met de vermelding van het  "ASPERGE - MENU"

 

Het Begijnhof-team verwelkomt U graag.

 

 

 

 

 

  

Copyright © 2015. Restaurant Begijnhof.