Create PDF Print 
donderdag 01 juni 2017
Voorgerechten
    Salade Royale, gerookte paling, gerookte zalm, grijze Noordzee garnalen, Pata Negra ...  27,00 €
    Carpaccio van rund, abdijkaas, truffelmayonaise ...  20,00 €
    Huisgemaakte garnaalkroketten, gefruite peterselie ...  24,00 €
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  
    Romige kreeftensoep ...  13,00 €
Hoofdgerechten
    Gebakken zeetong, tartaarsaus, lenteslaatje, handgesneden frietjes (dagprijs)  
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  
    Ossenhaas, peperroomsaus, fris slaatje ...  35,00 €
    Krokant gebakken kalfszwezerik, snijbonen, beukenzwammetjes, saus met Parijse champignons ...  35,00 €
Suggesties buiten de kaart
    Zeeuwse platte oesters, op ijs geserveerd, 4°°°°, per stuk ...  4,50 €
Mededeling
    Heeft U een allergie, graag even vermelden zodat wij er rekening mee kunnen houden. Recepten kunnen variëren.  
 

 

 

   

 

Powered by Phoca Restaurant Menu