Create PDF Print 
donderdag 01 juni 2017
Voorgerechten
    Frisse aardappelsalade, grijze Noordzeegarnalen, olijfolie ...  22,00 €
    Carpaccio van rund, truffeldressing, citroen ...  18,00 €
    Terrine van gans en eendenlever, croissant, vijgen, balsamicostroop ...  24,00 €
    Quinoa, pastinaak, appel, yoghurt, krulletjes kip, tandoori ...  15,00 €
    Heldere bouillon, dim sum, doperwtjes ...  9,00 €
    Kreeftenroomsoep ...  12,00 €
Hoofdgerechten
    Gebakken zeetong, slaatje, huisgemaakte tartaarsaus Dagprijs  
    Gestoomde skrei, spinaziepuree, mousseline, mosterd ...  29,00 €
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  
    Ossenhaas, witlof gratin, braadjus ...  33,00 €
    Gebraden eend, knolselder, polder-aardappel, noordkriekensaus ...  29,00 €
    Kalfszwezerik, bloemkool, bearnaise, krielaardappeltjes ...  33,00 €
Suggesties buiten de kaart
    Zeeuwse platte oesters, op ijs geserveerd, 4°°°°, per stuk ...  4,50 €
    Primeur bloemkool, gerookte zalm, ansjovis, mousselinesaus ...  22,00 €
Mededeling
    Heeft U een allergie, graag even vermelden zodat wij er rekening mee kunnen houden. Recepten kunnen variëren.  
 

 

 

   

 

Powered by Phoca Restaurant Menu