Wild-menu

 

Krulletjes van everzwijngebraad, knolselder,

wortel, walnoot, bladpeterselie

- - -

Zachte witlofcréme, gerookte eend, vijgenaroma

- - -

Filet van fazant, bloedworst,

peperkoek, abrikozencompote

- - -

Edelhert, bataat en pastinaak uit de oven, zoete uienjus

- - -

Tiramisu met bosvruchtenthee,

blauwe bessen, chocoladescholfers

 

 

Menu aan 65,00 € p. p. ( enkel per tafel ).
Aperitief, aangepaste witte en rode wijn, koffie of thee inbegrepen.

Verkrijgbaar op vrijdagen;

  • 19 - 26 oktober
  • 2 - 9 - 16 - 23 - 30 november
  • 7 - 14 - 21 - 28 december

Dit menu is ook verkrijgbaar op maandag – donderdag en zondag,
lunch en diner

 

Gelieve te reserveren met de vermelding: Wild-menu

 

.

 

 

 

  

Copyright © 2015. Restaurant Begijnhof.