Create PDF Print 
donderdag 01 juni 2017
Voorgerechten
    St.Jacobsvruchten met sesamkorst, tartaar van zalm, aardpeer ...  24,00 €
    Gemarineerde kip, geroosterde focaccia, broccoli ...  19,00 €
    Mi-cuit van kalf, caesar dressing, kappertjes ...  21,00 €
    Huisgemaakte garnaalkroketten, gefruite peterselie ...  24,00 €
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  
    Romige kreeftensoep ...  14,00 €
    Heldere bouillon, brunoise van groenten, bolletjes ...  11,00 €
Hoofdgerechten
    Gebakken grietfilet, knolselder, pistache, sambalaroma ...  34,00 €
    Gebakken zeetong, slaatje, huisgemaakte tartaarsaus, hand gesneden frietjes (dagprijs)  
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  
    Ossenhaas, gebraiseerd witlof, paddenstoelenmengeling, braadjus ...  35,00 €
    Parelhoenfilet, krulkool, morilles, roomsaus ...  27,00 €
    Lomo iberico, blackwellsaus, gebrande bloemkool ...  34,00 €
Suggesties buiten de kaart
    Zeeuwse platte oesters, op ijs geserveerd, 4°°°°, per stuk ...  4,50 €
    Fazant, roomsaus, witlof, peertje, veenbesjes (per 2 pers.) ...  33,00 €
Mededeling
    Heeft U een allergie, graag even vermelden zodat wij er rekening mee kunnen houden. Recepten kunnen variëren.  
 

 

 

   

 

Powered by Phoca Restaurant Menu