Wild-menu

 

Gerookte wilde eend, zoete aardappel,

frisse doorspekte dressing

- - -

Velouté van koolrabi,crumble van everzwijn

- - -

Fazant, bospaddestoelen, lintpasta,

lichte room, krulpeterselie

- - -

Edelhert, savooikool, Comté, kandij-jus,

Wildeman peer, veenbesjes, aardappelkroketten

- - -

Mini tarte-tatin van appel,

vanille-ijs, kaneel

 

 

Menu aan 65,00 € p. p. ( enkel per tafel ).
Aperitief, aangepaste witte en rode wijn, koffie of thee inbegrepen.

Verkrijgbaar op vrijdagen;

18 - 25 oktober

1 - 8 - 15 - 22 - 29 november

  6 - 13 - 20 - 27 december

Dit menu is ook verkrijgbaar op maandag – donderdag en zondag,
lunch en diner

 

Gelieve te reserveren met de vermelding: Wild-menu

 

.

 

 

 

  

Copyright © 2015. Restaurant Begijnhof.