Wild-menu

 

Huisgemaakte nem's, fazant, sojascheuten, prei, uien

- - -

Pastinaakcrème, kervel, gerookt wild

- - -

Duif, erwtjes, portstroop, sesamcroutons, wortel-brunoise

- - -

Hert tranches, smeuïge puree met conference, rode kool

- - -

Chocolade-flensje, banaan-ijs, coulis van rode vruchten

 

 

Menu aan 65,00 € p. p. ( enkel per tafel ).
Aperitief, aangepaste witte en rode wijn, koffie of thee inbegrepen.

Verkrijgbaar op vrijdagen;

  • 20 - 27 oktober
  • 3 - 10 - 17 - 24 november
  • 1 - 8 - 15 - 22 december

Dit menu is ook verkrijgbaar op maandag – donderdag en zondag,
lunch en diner

 

Gelieve te reserveren met de vermelding: Wild-menu

 

.

 

 

 

  

Copyright © 2015. Restaurant Begijnhof.