À la carte

Kies hier uw favorieten

Voorgerechten

Huisgemaakte garnaalkroketten, gefruite peterselie
1 stuk : € 14,-
2 stuks : € 26,-

Slaatje kalfszwezerik, gebakken ganzenlever, notenaroma
€ 28,-

Cocktail van grijze Noordzee garnalen
€ 24,-

Gepaneerde St-Jacobsvruchten, gerookt spek, agrumes
€ 25,-

Carpaccio van kalf, asperges, mosterblad, muntdressing
€ 24,-

Kreeftenroomsoep
€ 15,-

Aspregesoep met beenham, zwarte peper, kervel
€ 11,-

Hoofdgerechten

Gebakken zeetong, rauwkostslaatje, huisgemaakte tartaarsaus, verse frietjes
Dagprijs

Dunne lende, spitskool/komkommersla, peperroom, frietjes
€ 34,-

Eendenborst, savooi, chops van aardpeer, saus van zoete sjalot
€ 35,-

Kalfszwezerik, morillenroom, gesauteerd witloof, verse aardappelkroketten
€ 45,50-

Desserts

Dame blanche
€ 10,-

Van elks nen bol
(vanille, chocolade, mokka)
€ 11,-

Jules Destrooper koekje, vanille-ijs, Hoogstraatse aardbeien
€ 11,-

Hoogstraatse aardbeien, vanille-ijs
€ 13,-

Warme mini tarte-tatin met appel, vanille-ijs
€ 13,-

Moelleux van speculaas, vanille-ijs
€ 12,-

Kazen gekozen door “Domus Casei”
€ 15,-

Irish, French, Italian, … coffee
€ 14,-

Heeft u een allergie, graag even melden. Recepten kunnen variëren.

Uw Tafel Wacht Op U

Reserveer vandaag nog voor uw culinaire ervaring in Restaurant Begijnhof.

Scroll naar boven