Create PDF Print 
donderdag 01 juni 2017
Voorgerechten
    Slaatje met asperges, kruidenscampi, korstjes ...  26,00 €
    Fijn gesneden Ardeens gebraad, dressing van Tierentijn mosterd, rucola, dadels ...  20,00 €
    Huisgemaakte garnaalkroketten, gefruite peterselie ...  25,00 €
    Carpaccio van kalf, verse ganzenlever, rucola, gebroken kastanjes ...  23,00 €
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  
    Velouté van asperges, doperwtjes ...  11,00 €
    Kreeftenroomsoep ...  15,00 €
Hoofdgerechten
    Gebakken zeetong, witlofslaatje, huisgemaakte tartaarsaus, verse frietjes (dagprijs)  
    Kabeljauwhaasje, bloemkool, rozemarijnolie, parmi, crumble van spek ...  31,00 €
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  
    Lamsboutsneden, gebakken asperges, Engelse kruidenjus ...  32,00 €
    Gebraden eendenborst, lentegroentjes, krieltjes, cassonadesaus ...  36,00 €
    Ossenhaas, paddenstoelenmix, peperroomsaus, waterkers ...  41,00 €
Aanraders buiten de kaart
    Halve kreeft, slaatje, kook-ei, tomaat, komkommer, cocktailsaus ...  29,00 €
    Asperges op Vlaamse wijze met beenham ( 3 stuks ) ...  23,00 €
    Asperges op Vlaamse wijze met beenham ( 5 stuks ) ...  31,00 €
Mededeling
    Heeft u een allergie, graag even melden, recepten kunnen variëren.  

 

 

  

Copyright © 2015. Restaurant Begijnhof.