donderdag 01 juni 2017 Voorgerechten Mi-cuit van wilde gans, pastinaakcrème, gebroken kastanjes ... 20,00 € Melkbrood, crème van bloedworst, appel, kaneel ... 17,00 € Scampi, oreganoroom, lintpasta, gedroogde olijven ... 24,00 € Gerookte eend, uienconfituur, veldsla, roze bessen ... 20,00 € Romige kreeftensoep ... 13,00 € - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Hoofdgerechten Grietfilet, spitskool, oreganoroom, linguine ... 33,00 € Gebakken zeetong, slaatje, verse frietjes, huisgemaakte tartaarsaus (dagprijs) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Fazant, witloof, peertje, veenbessen, roomsaus (per 2 personen) p.p. ... 32,00 € Fazant, zuurkool, rookworst, spek, braadjus (per 2 personen) p.p. ... 32,00 € Ossenhaas, knolselder, peperroomsaus, verse frietjes ... 34,00 € Edelhert, wok met prei en knolselder, bordelaisesaus, frietjes van zoete aardappel ... 28,00 € Suggesties buiten de kaart Zeeuwse platte oesters, op ijs geserveerd, 4°°°°, per stuk ... 4,50 € Patrijs uit de oven, roomsaus, witlof, peertje met veenbesjes ... 29,00 € Patrijs uit de oven, braadjus, zuurkool, rookworst ... 29,00 € Hazenrug "Grand-Veneur" (per 2 pers.) prijs per persoon ... 32,00 € Mededeling Heeft U een allergie, graag even vermelden zodat wij er rekening mee kunnen houden. Recepten kunnen variëren. Powered by Phoca Restaurant Menu