Create PDF Print 
donderdag 01 juni 2017
Voorgerechten
    Salade Royale, gerookte paling, gerookte zalm, grijze Noordzee garnalen, Pata Negra ...  27,00 €
    Carpaccio van rund, abdijkaas, truffelmayonaise ...  20,00 €
    Huisgemaakte garnaalkroketten, gefruite peterselie ...  24,00 €
    Zeeuwse mosselen, prei, peterselie, knoflook, bruin brood ...  16,00 €
    Tartaar van rund, gebakken scampi, appelkapper, krokantje ...  20,00 €
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  
    Romige kreeftensoep ...  13,00 €
Hoofdgerechten
    Gebakken doradefilet, tomaten, kappertjes, oreganorijst ...  27,00 €
    Gebakken zeetong, tartaarsaus, lenteslaatje, handgesneden frietjes (dagprijs)  
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  
    Ossenhaas, peperroomsaus, fris slaatje ...  35,00 €
    Krokant gebakken kalfszwezerik, snijbonen, beukenzwammetjes, saus met Parijse champignons ...  35,00 €
Suggesties buiten de kaart
    Zeeuwse mosselen (goudmerk), handgesneden frietjes, verse mayonaise ...  28,00 €
Mededeling
    Heeft U een allergie, graag even vermelden zodat wij er rekening mee kunnen houden. Recepten kunnen variëren.  
 

 

 

   

 

 

  

Copyright © 2015. Restaurant Begijnhof.