Create PDF Print 
donderdag 01 juni 2017
Voorgerechten
    Mi-cuit van wilde gans, pastinaakcrème, gebroken kastanjes ...  20,00 €
    Melkbrood, crème van bloedworst, appel, kaneel ...  17,00 €
    Scampi, oreganoroom, lintpasta, gedroogde olijven ...  24,00 €
    Gerookte eend, uienconfituur, veldsla, roze bessen ...  20,00 €
    Romige kreeftensoep ...  13,00 €
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  
Hoofdgerechten
    Grietfilet, spitskool, oreganoroom, linguine ...  33,00 €
    Gebakken zeetong, slaatje, verse frietjes, huisgemaakte tartaarsaus (dagprijs)  
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  
    Fazant, witloof, peertje, veenbessen, roomsaus (per 2 personen) p.p. ...  32,00 €
    Fazant, zuurkool, rookworst, spek, braadjus (per 2 personen) p.p. ...  32,00 €
    Ossenhaas, knolselder, peperroomsaus, verse frietjes ...  34,00 €
    Edelhert, wok met prei en knolselder, bordelaisesaus, frietjes van zoete aardappel ...  28,00 €
Suggesties buiten de kaart
    Zeeuwse platte oesters, op ijs geserveerd, 4°°°°, per stuk ...  4,50 €
    Patrijs uit de oven, roomsaus, witlof, peertje met veenbesjes ...  29,00 €
    Patrijs uit de oven, braadjus, zuurkool, rookworst ...  29,00 €
    Hazenrug "Grand-Veneur" (per 2 pers.) prijs per persoon ...  32,00 €
Mededeling
    Heeft U een allergie, graag even vermelden zodat wij er rekening mee kunnen houden. Recepten kunnen variëren.  
 

 

 

   

 

 

  

Copyright © 2015. Restaurant Begijnhof.