Create PDF Print 
donderdag 01 juni 2017
Voorgerechten
    Gerookte eend, mousse van eend, veldsla, geroosterde uitjes ...  19,00 €
    Carpaccio van rund, truffeldressing, citroen ...  18,00 €
    St.-Jacobsvruchten, lespompoen, coppa di Parma ...  22,00 €
    3 x grijze garnalen: soep, kroketje, cocktail ...  22,00 €
    Platte Zeeuwse oesters op ijs, 4°°°° per stuk ...  4,50 €
    Heldere bouillon, dim sum, doperwtjes ...  9,00 €
    Kreeftenroomsoep ...  12,00 €
Hoofdgerechten
    Gebakken zeetong, slaatje, huisgemaakte tartaarsaus Dagprijs  
    Gebakken tarbotfilet, ble met witte kool, groene kruiden ...  33,00 €
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  
    Ossenhaas, witlof gratin, braadjus ...  33,00 €
    Piepkuiken Clamart, gestoofde erwtjes met ijsbergsla, dragonsaus ...  28,00 €
    Kalfslende gegrild, fregola sarda, prei, Ementaler ...  30,00 €
Mededeling
    Heeft U een allergie, graag even vermelden zodat wij er rekening mee kunnen houden. Recepten kunnen variëren.  
 

 

 

   

 

 

  

Copyright © 2015. Restaurant Begijnhof.