Create PDF Print 
donderdag 01 juni 2017
Voorgerechten
    Carpaccio van rund, Parmezaanse kaas, rucola, olijfolie ...  22,00 €
    Scampi's, wilde rijst, Grand Marnierappelsiensaus ...  25,00 €
    Huisgemaakte garnaalkroketten, gefruite peterselie ...  25,00 €
    Carpaccio van kalf, gegrilde pecannoten, wasabidressing ...  23,00 €
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  
    Kreeftenroomsoep ...  15,00 €
    Heldere bouillon, fijne groenten, sesamolie ...  11,00 €
Hoofdgerechten
    Gebakken zeetong, rauwkost slaatje, huisgemaakte tartaarsaus, verse frietjes (dagprijs)  
    Kabeljauwhaasje gebakken, winterprei, aardappel-mousseline, nagelhout ...  32,00 €
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  
    Parelhoenfilet, gestoofde erwtjes met ijsbergsla, morilles, gebakken krieltjes ...  30,00 €
    Ossenhaas, gekarameliseerd witloof, braadjus ...  41,00 €
    Boerderijeend, gebrande venkel, Pernodsaus ...  35,00 €
Mededeling
    Heeft u een allergie, graag even melden, recepten kunnen variëren.  

 

 

  

Copyright © 2015. Restaurant Begijnhof.