donderdag 01 juni 2017 Voorgerechten Slaatje met asperges, kruidenscampi, korstjes ... 26,00 € Fijn gesneden Ardeens gebraad, dressing van Tierentijn mosterd, rucola, dadels ... 20,00 € Huisgemaakte garnaalkroketten, gefruite peterselie ... 25,00 € Carpaccio van kalf, verse ganzenlever, rucola, gebroken kastanjes ... 23,00 € - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Velouté van asperges, doperwtjes ... 11,00 € Kreeftenroomsoep ... 15,00 € Hoofdgerechten Gebakken zeetong, witlofslaatje, huisgemaakte tartaarsaus, verse frietjes (dagprijs) Kabeljauwhaasje, bloemkool, rozemarijnolie, parmi, crumble van spek ... 31,00 € - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Lamsboutsneden, gebakken asperges, Engelse kruidenjus ... 32,00 € Gebraden eendenborst, lentegroentjes, krieltjes, cassonadesaus ... 36,00 € Ossenhaas, paddenstoelenmix, peperroomsaus, waterkers ... 41,00 € Aanraders buiten de kaart Halve kreeft, slaatje, kook-ei, tomaat, komkommer, cocktailsaus ... 29,00 € Asperges op Vlaamse wijze met beenham ( 3 stuks ) ... 23,00 € Asperges op Vlaamse wijze met beenham ( 5 stuks ) ... 31,00 € Mededeling Heeft u een allergie, graag even melden, recepten kunnen variëren. Powered by Phoca Restaurant Menu