Create PDF Print 
donderdag 01 juni 2017
Voorgerechten
    Rammenas, granaatappel, yoghurt, tuinbonen, Parmaham ...  17,00 €
    Carpaccio van kalf, ganzeleverkrullen, Parmezaan, veldsla ...  25,00 €
    Huisgemaakte garnaalkroketten, gefruite peterselie ...  26,00 €
    Carpaccio van St.Jacobsvruchten, witloof, ganzenlever, hazelnoot ...  26,00 €
    Gefruite scampi, huisgemaakte tartaarsaus ...  25,00 €
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  
    Kreeftenroomsoep ...  15,00 €
    Heldere bouillon, fijne groenten, sesamolie ...  11,00 €
Hoofdgerechten
    Gebakken zeetong, rauwkost slaatje, huisgemaakte tartaarsaus, verse frietjes (dagprijs)  
    Doradefilet op vel gebakken, schorseneren, winterpostelein ...  30,00 €
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  
    Kwartels 'Veronique' (roomsaus met druifjes), knolselderpuree ...  28,00 €
    Ossenhaas, gekarameliseerd witloof, braadjus ...  41,00 €
    Boerderijeend, groene groenten, Pernodsaus ...  35,00 €
Aanraders buiten de kaart
    Zeeuwse platte oesters, op ijs geserveerd, 4°°°°, per stuk ...  5,00 €
    Halve kreeft, slaatje, kook-ei, tomaat, cocktailsaus, Dagprijs  
    Ossobuco, linguine pasta, geraspte parmezaankaas ...  27,00 €
Mededeling
    Heeft u een allergie, graag even melden, recepten kunnen variëren.  

 

 

  

Copyright © 2015. Restaurant Begijnhof.