Create PDF Print 
donderdag 01 juni 2017
Voorgerechten
    Carpaccio van kipfilet, gele courgette, truffeldressing, cherrystar ...  16,00 €
    Watermeloen, onze grijze garnaal, jonge prei, pecannoten ...  22,00 €
    Tomatensla (San Marzano), granaatappel, magere Italiaanse kaas ...  15,00 €
    Zeeuwse mosselen, zeekraal, Franse uien, citroenolie ...  16,00 €
    Huisgemaakte garnaalkroketten, gefruite peterselie ...  22,00 €
    Soepje van Zeeuwse mosselen ...  9,00 €
    Kreeftenroomsoep ...  12,00 €
Hoofdgerechten
    Gebakken zeetong, slaatje, huisgemaakte tartaarsaus Dagprijs  
    Kabeljauwhaasje, tomatensalsa, pistachenootjes, kriel, cajun ...  29,00 €
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  
    Ierse zesrib, boontjes, peultjes, groene asperges, peperroom ...  30,00 €
    Eendeborst, sojascheuten, paprika, jus, kandij ...  29,00 €
    Lamsfilet, gevulde pilawrijst, komijn, peterselie ...  29,00 €
Suggesties buiten de kaart
    Hele babykreeft, slaatje, hoeve-eitje, cocktailsaus ...  23,00 €
    Zeeuwse mosselen, handgesneden frietjes, verse mayonaise ...  26,00 €
Mededeling
    Heeft U een allergie, graag even vermelden zodat wij er rekening mee kunnen houden. Recepten kunnen variëren.  
 

 

 

   

 

 

  

Copyright © 2015. Restaurant Begijnhof.