donderdag 01 juni 2017 Voorgerechten Rammenas, granaatappel, yoghurt, tuinbonen, Parmaham ... 17,00 € Carpaccio van kalf, ganzeleverkrullen, Parmezaan, veldsla ... 25,00 € Huisgemaakte garnaalkroketten, gefruite peterselie ... 26,00 € Carpaccio van St.Jacobsvruchten, witloof, ganzenlever, hazelnoot ... 26,00 € Gefruite scampi, huisgemaakte tartaarsaus ... 25,00 € - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Kreeftenroomsoep ... 15,00 € Heldere bouillon, fijne groenten, sesamolie ... 11,00 € Hoofdgerechten Gebakken zeetong, rauwkost slaatje, huisgemaakte tartaarsaus, verse frietjes (dagprijs) Doradefilet op vel gebakken, schorseneren, winterpostelein ... 30,00 € - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Kwartels 'Veronique' (roomsaus met druifjes), knolselderpuree ... 28,00 € Ossenhaas, gekarameliseerd witloof, braadjus ... 41,00 € Boerderijeend, groene groenten, Pernodsaus ... 35,00 € Aanraders buiten de kaart Zeeuwse platte oesters, op ijs geserveerd, 4°°°°, per stuk ... 5,00 € Halve kreeft, slaatje, kook-ei, tomaat, cocktailsaus, Dagprijs Ossobuco, linguine pasta, geraspte parmezaankaas ... 27,00 € Mededeling Heeft u een allergie, graag even melden, recepten kunnen variëren. Powered by Phoca Restaurant Menu