Create PDF Print 
donderdag 01 juni 2017
Voorgerechten
    Huisgemaakte garnaalkroketten, gefruite peterselie ...  23,00 €
    Gerookte wilde eend, zoete aardappel, frisse doorspekte dressing ...  20,00 €
    Carpaccio van hert, bloedworst, gebroken kastanjes ...  19,00 €
    Terrine van eend en ganzenlever, gembercompote, Pata negra ...  27,00 €
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  
    Velouté van koolrabi, crumble van everzwijn ...  10,00 €
    Kreeftenroomsoep ...  13,00 €
Hoofdgerechten
    Gebakken zeetong, slaatje, huisgemaakte tartaarsaus ( dagprijs )  
    Gebakken staartvis, gamba, kleine groenten, chorizo-saus ...  29,00 €
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  
    Ossenhaas, ganzenlever, gebraiseerd witloof ...  34,00 €
    Fazant, witloof, peertje met veenbessen, roomsaus (per 2 pers.) prijs per pers. ...  32,00 €
    Fazant, zuurkool, rookworst, spek, braadjus (per 2 pers.) prijs per pers. ...  32,00 €
    Edelhert, savooikool, Comté, kandij-jus, aardappelkroketjes ...  28,00 €
Suggesties buiten de kaart
    Zeeuwse platte oesters, op ijs geserveerd, 4°°°°, per stuk ...  4,50 €
    Patrijs uit de oven, roomsaus, witlof, peertje met veenbesjes ...  29,00 €
    Patrijs uit de oven, braadjus, zuurkool, rookworst ...  29,00 €
    Hazenrug "Grand-Veneur" (per 2 pers.) prijs per persoon ...  33,00 €
Mededeling
    Heeft U een allergie, graag even vermelden zodat wij er rekening mee kunnen houden. Recepten kunnen variëren.  
 

 

 

   

 

 

  

Copyright © 2015. Restaurant Begijnhof.