Create PDF Print 
donderdag 01 juni 2017
Voorgerechten
    Carpaccio van komkommer, tartaar van rode biet en gerookte makreel ...  20,00 €
    Gerookte paling, koude patatjes, bieslook, rode ui ...  25,00 €
    Huisgemaakte garnaalkroketten, gefruite peterselie ...  25,00 €
    Kalfsrosbief, dragonmayo, granaatappel, veldsla ...  23,00 €
    Carpaccio van rund, rucola, abdijkaas, olijfolie ...  22,00 €
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  
    Heldere bouillon, fijne groenten, sesamolie ...  11,00 €
    Kreeftenroomsoep ...  14,00 €
Hoofdgerechten
    Gebakken zeetong, zomerslaatje, huisgemaakte tartaarsaus, hand gesneden frietjes (dagprijs)  
    Gesauteerde schelvisfilet, courgetten/tomaten-emulsie, krokant spek, pistachecrumble ...  29,00 €
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  
    Piepkuiken, fijne prinsessenboontjes, pepertjesdressing, krieltjes ...  30,00 €
    Ossenhaas, komkommerslaatje, peperroomsaus ...  37,00 €
    Staek tartaar, ganzenleverterrine, portstroop, zomerslaatje ...  31,00 €
Aanraders buiten de kaart
    Halve kreeft, slaatje, kook-ei, tomaat, charentais meloen ...  28,00 €
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  
    Scampi's, fettuccinipasta, roomsausje met citroentijm ...  25,00 €
    Gebakken sliptongen, slaatje, handgesneden frietjes, huisgemaakte tartaarsaus ...  29,50 €
Mededeling
    Heeft U een allergie, graag even vermelden zodat wij er rekening mee kunnen houden. Recepten kunnen variëren.  
 

 

 

   

 

 

  

Copyright © 2015. Restaurant Begijnhof.