donderdag 01 juni 2017 Voorgerechten Carpaccio van kalf, verse ganzenlever, rucola, gebroken kastanjes ... 23,00 € Carpaccio van rode biet, gerookte forel, Griekse kaas ... 20,00 € Huisgemaakte garnaalkroketten, gefruite peterselie ... 25,00 € Halve kreeft, slaatje, kook-ei, tomaat, komkommer, cocktailsaus ... 29,00 € Slaatje met gebakken kalfszwezerik, pijnboompitjes, korstjes ... 27,00 € - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Roomsoep van tomaten met bollekes ... 11,00 € Kreeftenroomsoep ... 15,00 € Hoofdgerechten Gebakken zeetong, witlofslaatje, huisgemaakte tartaarsaus, verse frietjes (dagprijs) Gepocheerde tongfilets op Normandische wijze ... 31,00 € - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Krokant gebakken kalfszwezerik, gestoofd witlof, champignonroomsaus, rösti van pastinaak ... 37,00 € Gebraden eendenborst, savooikool, knolselder, milde peperroomsaus, krieltjes ... 35,00 € Dunne lende van kalf, saus uit de Jura, verse frietjes ... 32,00 € Mededeling Heeft u een allergie, graag even melden, recepten kunnen variëren. Powered by Phoca Restaurant Menu