À la carte

Kies hier uw favorieten

Voorgerechten

Huisgemaakte garnaalkroketten, gefruite peterselie
1 stuk : € 14,-
2 stuks : € 26,-

Tartelette, bloedworst, Camenbert, vijgenconfijt
€ 24,-

Slaatje kalfszwezerik, gebakken ganzenlever, notenaroma
€ 28,-

Gepaneerde St-Jacobsvruchten, gerookt spek, agrumes
€ 25,-

Carpaccio van rund, rucola, permezaanse kaas, veldsla
€ 23,-

Kreeftenroomsoep
€ 15,-

Tomatenroomsoep, bollekes
€ 11,-

Hoofdgerechten

Gebakken zeetong, rauwkostslaatje, huisgemaakte tartaarsaus, verse frietjes
Dagprijs

Wijting, knolselderpuree, mosterdsaus, bladpeterselie
€ 31,-

New York strip, spitskool/komkommersla, peterroom, frietjes
€ 34,-

Piepkuiken, pastinaak uit de oven, butternutpuree, sinaasappel
€ 31,-

Kalfszwezerik, morillenroom, gesauteerd witloof, verse aardappelkroketten
€ 45,50-

Desserts

Dame blanche
€ 10,-

Van elks nen bol
(vanille, chocolade, mokka)
€ 11,-

Jules Destrooper koekje, vanille-ijs, coulis van bosvruchten
€ 11,-

Crème brûlée, Italiaanse kaas, Conférence peer
€ 12,-

Warme mini tarte-tatin met appel, vanille-ijs
€ 13,-

Kazen gekozen door “Domus Casei”
€ 15,-

Irish, French, Italian, … coffee
€ 14,-

Heeft u een allergie, graag even melden. Recepten kunnen variëren.

Uw Tafel Wacht Op U

Reserveer vandaag nog voor uw culinaire ervaring in Restaurant Begijnhof.

Scroll naar boven