À la carte

Kies hier uw favorieten

Voorgerechten

Huisgemaakte garnaalkroketten, gefruite peterselie
1 stuk : € 14,-
2 stuks : € 26,-

Terrine van fazant, grove toast, mango, roodlof, veldsla
€ 22,-

Carpaccio van hert, honingdressing, knolselderblokjes, gedroogd spek
€ 24,-

Tarteletje, bloedwordt, Camenbert, vijgenconfijt
€ 24,-

Kreeftenroomsoep
€ 15,-

Wildbouillon, babymaïs, sesamolie
€ 11,-

Hoofdgerechten

Gebakken zeetong, rauwkostslaatje, huisgemaakte tartaarsaus, verse frietjes
Dagprijs

Gepocheerde kabeljauwfilet, schorseneren, nicola, bladpeterselie
€ 34,-

Kalfsentrecôte, Brussels witlof, champignonroomsaus
€ 33,-

Fazant uit de oven, braadjus, zuurkool, spek, rookworst
per 2 personen € 34,- p.p.

Edelhert, zalf van aardpeer, gekleurde winterwortelen, wildsaus
€ 32,-

Desserts

Dame blanche
€ 10,-

Van elks nen bol
(vanille, chocolade, mokka)
€ 11,-

Jules Destrooper koekje, vanille-ijs, coulis van bosvruchten
€ 11,-

Crème brûlée, Italiaanse kaas, Conférence peer
€ 12,-

Warme mini tarte-tatin met appel, vanille-ijs
€ 13,-

Kazen gekozen door “Domus Casei”
€ 15,-

Irish, French, Italian, … coffee
€ 14,-

Uw Tafel Wacht Op U

Reserveer vandaag nog voor uw culinaire ervaring in Restaurant Begijnhof.

Scroll naar boven