À la carte

Kies hier uw favorieten

Voorgerechten

Huisgemaakte garnaalkroketten, gefruite peterselie
1 stuk : € 14,-
2 stuks : € 26,-

Thaise nems, kropsla, munt, sweet chilisaus
1 stuk : € 12,-
2 stuks : € 17,-

Carpaccio van kalf, wasabi, tartaar van St.-Jacobsvruchten
€ 25,-

Crispy mosselen, courgetteschijfjes, limoen, olijfolie
€ 20,-

Toast, gerookte paling, mierikswortel, uitjes, peterselie
€ 26,-

Kreeftenroomsoep
€ 16,-

Lauwwarme tomatensoep, basilicum
€ 11,-

Hoofdgerechten

Gebakken zeetong, zomerslaatje, huisgemaakte tartaarsaus, verse frietjes
Dagprijs

Gebakken grietfilet, venkel, Pernodsaus, jonge aardappeltjes
€ 36,-

Dunne lende, witloofslaatje, choronsaus, frietjes
€ 34,-

Iberico French rack, bospeen, Blackwell-saus
€ 36,-

Parelhoen, doperwtjes, basilicum, munt, ijsbergsla, saus van gerookt spek
€ 31,-

Desserts

Dame blanche
€ 10,-

Van elks nen bol
(vanille, chocolade, mokka)
€ 11,-

Jules Destrooper koekje, vanille-ijs, Hoogstraatse aardbeien
€ 11,-

Hoogstraatse aardbeien, vanille-ijs
€ 13,-

Warme mini tarte-tatin met appel, vanille-ijs
€ 13,-

Moelleux van speculaas, vanille-ijs
€ 12,-

Kazen gekozen door “Domus Casei”
€ 15,-

Irish, French, Italian, … coffee
€ 14,-

Heeft u een allergie, graag even melden. Recepten kunnen variëren.

Uw Tafel Wacht Op U

Reserveer vandaag nog voor uw culinaire ervaring in Restaurant Begijnhof.

Scroll naar boven