À la carte
Kies hier uw favorieten
Voorgerechten
Huisgemaakte garnaalkroketten, gefruite peterselie
1 stuk : € 14,-
2 stuks : € 26,-
Terrine van fazant, grove toast, mango, roodlof, veldsla
€ 22,-
Carpaccio van hert, honingdressing, knolselderblokjes, gedroogd spek
€ 24,-
Tarteletje, bloedwordt, Camenbert, vijgenconfijt
€ 24,-
Kreeftenroomsoep
€ 15,-
Wildbouillon, babymaïs, sesamolie
€ 11,-
Hoofdgerechten
Gebakken zeetong, rauwkostslaatje, huisgemaakte tartaarsaus, verse frietjes
Dagprijs
Gepocheerde kabeljauwfilet, schorseneren, nicola, bladpeterselie
€ 34,-
Kalfsentrecôte, Brussels witlof, champignonroomsaus
€ 33,-
Fazant uit de oven, braadjus, zuurkool, spek, rookworst
per 2 personen € 34,- p.p.
Edelhert, zalf van aardpeer, gekleurde winterwortelen, wildsaus
€ 32,-
Desserts
Dame blanche
€ 10,-
Van elks nen bol
(vanille, chocolade, mokka)
€ 11,-
Jules Destrooper koekje, vanille-ijs, coulis van bosvruchten
€ 11,-
Crème brûlée, Italiaanse kaas, Conférence peer
€ 12,-
Warme mini tarte-tatin met appel, vanille-ijs
€ 13,-
Kazen gekozen door “Domus Casei”
€ 15,-
Irish, French, Italian, … coffee
€ 14,-